عناب خشک خواص درمانی و غذایی بیشتری نسبت به عناب تازه دارد. عناب خشک، خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی دارد. این خاصیت عناب باعث میشود سیستم دفاعی بدن، تقویت شود. همچنین از دیگر خواصی که به این میوهی پر خاصیت نسبت داده میشود، آرامش در هنگام خواب است.
طب سنتی ایرانی، عناب را چاقکننده و مقوی معده و کبد میداند.
عناب برای لاغری مفید است. میوه عناب کم کالری است و اصلا چربی ندارد. علاوه بر این، عناب دارای فیبر و پروتئین بالایی هستند. غذاهای غنی از پروتئین و فیبر باعث افزایش سیری میشوند و به طور بالقوه به حفظ وزن و لاغری کمک میکنند.
با این حال، به خاطر داشته باشید که میوههای خشک کالری بیشتری نسبت به میوههای تازه دارند. همچنین، منبع غنی قند هستند و مصرف آنها در رژیم غذایی باید کنترل شده باشد.
عناب تازه حاوی چندین نوع ویتامین است. در عوض، عناب خشک کالری و مواد معدنی بیشتری دارد.
یکی از خواص بینظیر عناب، خواب راحت است. شما میتوانید با مصرف عناب، به خوبی مشکل نخوابیدن خودتان را حل کنید، زیرا این میوه دارای خاصیت آرامشبخشی بسیار بینظیری است که باعث آرامش خیال شما میگردد.
همچنین مقدار زیای فیبر دارد و آن را به عنوان یکی از مواد غذایی مفید برای کبد چرب محسوب میکند و میتواند نقش موثری در رژیم غذایی داشته باشد.همچنین از این میوه در طب سنتی به منظور جلوگیری از ریزش موها نیز استفاده میشود.
اگر میخواهید بدانید در رابطه با سلامت و زیبایی پوست خواص عناب چیست باید به شما بگوییم که مصرف روزانه دو عدد عناب خشک میتواند التهابات پوستی، قرمزی و خارش پوست ناشی از اگزما را کاهش داده و با تصفیه خون و بهبود گردش آن در بافت پوست، موجب از بین رفتن جوش و آکنه شود.
چربی: عناب منبع مناسبی از اسیدهای چرب ضروری است. بخش بزرگی از این چربیها در فواید عناب عناب از اسیدهای چرب غیراشباع تشکیل شده است.
فراموش نکنید خوردن عناب برای افرادی که داروهای ضدافسردگی مثل ونلافکسین یا داروهای ضدتشنج مصرف میکنند مناسب نیست.
میوه عناب می تواند برای افراد مسن یا کسانی که استخوان های شکننده دارند مفید باشد. دارای غلظت بالایی از مواد معدنی مورد نیاز برای تشکیل استخوان است.
عناب سرشار از پتاسیم است و سدیم کمی دارد. پتاسیم رگ های خونی شما را شل می کند و به تنظیم سطح فشار خون کمک می کند.این میوه همچنین به عنوان یک عامل ضد آتروژن عمل می کند.
یک مطالعه تجربی روی موشهای مبتلا به تشنج، اثرات امیدوارکنندهای از عصاره عناب بر روی آنها نشان داد. این مطالعه نشان داد که موشهایی که قبل از تشنج تحت درمان با عصاره عناب قرار گرفته بودند، یادگیری و حافظه را بهبود بخشیدند و استرس اکسیداتیو را در مقایسه با گروه کنترل کاهش دادند.
برای خوش طعم شدن میتوان مقداری هل، دارچین یا زنجبیل نیز به دمنوش اضافه کرد.
Comments on “An Unbiased View of خواص چای عناب”